VIDEO Să-l oprească cineva! Dominic Thiem a reușit două tweenere direct câștigătoare, cu spatele la adversar

Dominic Thiem ATP Geneva Tenis ATP tweener Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 10:00
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 10:01

Dominic Thiem a revenit timid în circuitul ATP, în termeni de rezultate, dar timpul îndelungat petrecut departe de teren nu i-a știrbit din calitățile impresionante de joc. 

Fostul număr 3 mondial, Dominic Thiem (28 de ani, 194 ATP) nu a mai câștigat un meci de tenis din 12 mai 2021, când îl învingea pe Marton Fucsovics, în primul tur al competiției ATP Masters 1000 de la Roma

Eliminat de 6 ori în primul tur, în cele 6 turnee ATP la care a participat, tenismenul austriac întâmpină dificultăți în a aduna momente prețioase de joc, care să-i reconstruiască încrederea de sine, după perioada îndelungată în care a stat departe de teren, în urma problemelor acuzate la încheietura mâinii drepte.

Dominic Thiem, showman la Geneva: a reușit două tweenere direct câștigătoare

Dominic Thiem a fost învins în runda inaugurală a întrecerii ATP 250 de la Geneva de către Marco Cecchinato (134 ATP), scor 6-3, 6-4, dar a reușit să producă cele mai spectaculoase momente ale partidei. 

Spre surprinderea totală a oponentului său, Dominic Thiem a reușit două tweeenere direct câștigătoare, lovind printre picioare, nevăzând terenul opus în momentul execuțiilor. 

Cecchinato a rămas perplex, observând măiestria celor două reușite, dar a depășit momentele delicate, păstrându-și concentrarea până la final. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!