Calvarul prin care trece Dominic Thiem 

Dominic Thiem Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:24
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:33

Dominic Thiem a cucerit titlul la US Open în 2021. 

Austriacul Dominic Thiem s-a retras de la Australian Open, programat în perioada 17-30 ianuarie, din cauza unei accidentări de lungă durată la încheietura mâinii, a anunţat marţi fostul număr trei mondial.

Dominic Thiem nu a mai jucat din luna iunie 

Thiem, în vârstă de 28 ani, care nu a mai participat la nicio competiţie după accidentarea suferită la turneul de la Mallorca, în luna iunie, nu şi-a putut apăra titlul la US Open în acest an.

Jucătorul austriac, care a coborât pe locul 15 în clasamentul ATP, a ajuns anul trecut până în finala competiţiei de Mare Şlem de la Melbourne, înainte de a cuceri primul trofeu major din cariera sa la Flushing Meadows.

În urma acestui forfait, Dominic Thiem va începe sezonul 2022 în America de Sud, la turneul de la Cordoba (Argentina), la finele lunii ianuarie.

"Îmi va fi dor de fanii australieni, dar voi reveni (acolo) în 2023. Eu şi echipa mea considerăm că aceasta este decizia corectă pentru a avea o bună revenire în competiţie. Deocamdată voi rămâne câteva zile în Austria, iar apoi vom merge pentru antrenamente în aer liber şi pentru a pregăti primul meu eveniment din sezonul viitor", a precizat austriacul într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Dominic Thiem îşi anulase anterior participarea la ATP Cup, competiţia de tenis pe echipe care va avea loc la Sydney (Australia), la începutul lunii ianuarie. Agerpres 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!