Richard Gasquet, jucătorul cu reverul formidabil, va veni la București!

Richard Gasquet Denis Shapovalov Tiriac Open Tenis
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 05 Martie 2024, 21:20
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2024, 21:19

Capitala României se pregătește să găzduiască un eveniment de excepție, iar fanii tenisului au toate motivele să se bucure.

Richard Gasquet, jucătorul francez în vârstă de 37 de ani și clasat pe locul 117 mondial, va lua parte la prestigiosul turneu de tenis Țiriac Open ATP 250, care va avea loc la Baza Sportivă Năstase/Marica în perioada 14-21 aprilie.

Cu un rever considerat formidabil în lumea tenisului, Gasquet aduce un plus de atractivitate competiției, adăugându-se, astfel, listei deja impresionante de tenismeni de elită confirmați. Anunțul participării sale a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a turneului, unde organizatorii au remarcat palmaresul său notabil.

Întoarcerea evenimentului în România după o absență de 8 ani adaugă un sentiment special competiției Țiriac Open. Cu un premiu în valoare de 580.000 de euro și 250 de puncte ATP pentru câștigător, turneul atrage un tablou de jucători de top, oferind publicului din București o șansă rară de a urmări meciuri de calibru înalt.

Așadar, Baza Sportivă Năstase/Marica va găzdui dueluri memorabile pe zgură, iar iubitorii tenisului din întreaga lume au toate motivele să se pregătească pentru o săptămână plină de pasiune și spectacol sportiv.

„Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu". au declarat oficialii turneului, prin intermediul rețelelor sociale.

Pe lângă Gaquet, alte nume de top vor fi prezente la acest turneu, primul jucător prezentat fiind canadianul Denis Shapovalov, fost număr 10 ATP, ocupant al poziției 126 în lume la momentul actual.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!