"Rezultatul a fost acelasi ca intotdeauna!" Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia de la Australian Open 2019: "Romanca s-a predat"

"Rezultatul a fost acelasi ca intotdeauna!" Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia de la Australian Open 2019: "Romanca s-a predat"

Simona Halep a coborat pana pe locul 3 in clasamentul WTA. 

La primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a pierdut inca din optimi, in fata Serenei Williams. Pentru ca avea de aparat puncte importante la Melbourne, avand in vedere ca a jucat finala anul trecut, eliminarea a dus-o pe Halep pana pe locul al treilea in clasamentul WTA. 

Simona a fost devansata de Naomi Osaka si Petra Kvitova. 

Dupa turneul de la Melbourne, cei de la Eurosport au acordat note sportivelor, iar Halep s-a ales cu nota 6 pentru prestatia din acest an. 

"Simona Halep a trebuit sa-si apere onoarea celor 64 de saptamani petrecute in fruntea clasamentului in fata celei considerate de multi a fi adevarata lidera. A incercat. Si intr-un fel a reusit. Cu greu. A castigat chiar si un set. Dar rezultatul a fost acelasi ca intodeauna. Simona Halep s-a predat in fata Serenei Williams, cedand prima pozitie a clasamentului unei tenismene in varsta de 21 de ani, care a reusit deja ceea ce Simona a izbutit doar o data in 10 meciuri: s-o invinga pe Serena", noteaza sursa citata.

Naomi Osaka, castigatoarea trofeului, a primit nota 10, Petra Kvitova a obtinut nota 9, Danielle Collins si Amanda Anisimova nota 8, iar Camila Giorgi a primit 7. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful Direcției de Drumuri Craiova, anchetat după ce s-ar fi angajat cu o diplomă falsă de licență
BRAT
Modifică setările cookies