Certuri cu arbitrul, rachete aruncate si pumni invinetiti la meciul Fognini vs. Opelka | Publicul A AMUTIT cand s-a intamplat asta

Scandal arbitru Australian Open 2020 Fabio Fognini racheta Fabio Fognini Reilly Opelka Tenis ATP Tenis Fabio Fognini Australian Open 2020 tur 1 Reilly Opelka scandal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Ianuarie 2020, 14:30
Data actualizarii: Marti 21 Ianuarie 2020, 14:55

Meciul dintre Fabio Fognini si Reilly Opelka a fost un spectacol din toate punctele de vedere. 

Scenariu incredibil la meciul dintre Fabio Fognini si Reilly Opelka. Meciul a inceput in prima zi de concurs si a fost suspendat din cauza ploii la scorul de 6-3, 7-6, 1-0 pentru american.

Enervat in prima parte a meciului, Fabio Fognini a aruncat racheta in aer, dupa care a lovit-o cu pumnul, iar astazi la conferinta de presa le-a aratat jurnalistilor umflatura cauzata de acea reactie nervoasa. Dreptaci, Fabio a mai relatat ca a intampinat dificultati in a-si indoi indexul mainii drepte. 

  • Fabio Fognini Australian Open 2020 tur 1 Reilly Opelka scandal

Fabio Fognini despre Reilly Opelka: "Are 3 metri si serveste de parca e la etajul 5"


Socant in aceste circumstante este rezultatul final al meciului, favorabil peninsularului, care l-a eliminat pe Opelka (2,11 metri inaltime) in cinci seturi, scor 3-6, 6-7, 6-4, 6-3, 7-6 dupa 3 ore si 38 de minute de joc.

"Lasa-ma sa te intreb ceva, foarte rapid. De cate ori mai permiti asta? Esti penibil. M-ai avertizat dupa prima incalcare de regulament, dar el si-a aruncat racheta de patru ori!" i-a transmis americanul Reilly Opelka arbitrului de scaun Carlos Bernardes. Opelka a fost avertizat pentru tragere de timp, dar si pentru limbaj licentios la adresa oficialilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!