REACTIA PROMPTA a lui Verdasco dupa ce a fost acuzat de BLAT LA WIMBLEDON! Cum s-a aparat spaniolul

Fernando Verdasco Wimbledon Wimbledon 2018 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iulie 2018, 16:11
Data actualizarii: Sambata 14 Iulie 2018, 16:18

Fernando Verdasco a raspuns dupa ce a fost acuzat de blat in cazul unui meci de dublu la Wimbledon.

Ibericul Verdasco a anuntat ca s-a intalnit deja cu reprezentantii ITF care cerceteaza integritatea tenisului si respinge orice acuzatie ca ar avea vreo implicare intr-un aranjament. "Am raspuns intrebarilor primite din partea TIU despre pariurile facute la meciul meu de dublu de la Wimbledon. Sprijin in totalitate munca facuta de TIU, am respectat intotdeauna integritatea si transparenta sportului nostru si nu m-as fi expus unui asemenea risc", a scris Verdasco pe contul personal de Twitter.

Jucatorii spanioli de tenis Fernando Verdasco (34 ATP la simplu) si David Marrero (54 ATP la dublu) sunt investigati pentru un posibil meci trucat intr-o partida din primul tur al turneului de dublu de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, in care au pierdut in fata perechii Leonardo Mayer (Argentina)/Joao Sousa (Portugalia), relateaza EFE.
Reteaua australiana ABC si New York Times au dezvaluit acest caz, in care casa de pariuri Pinnacle Sports a confirmat numele jucatorilor implicati. Pinnacle a confirmat ca partida in discutie a fost clasificata ca suspecta din cauza unui model neregulat de pariuri.

Pe acest meci s-au plasat mize din conturi cu un istoric de pariuri pe meciuri suspecte, cu o ora inainte de inceperea partidei. David Marrero a mai fost investigat pentru un presupus meci trucat in 2016, la o partida disputata la dublu mixt la Australian Open alaturi de conationala lui Lara Arrubarrena. Unitatea de integritate pentru tenis (TIU) nu a gasit insa probe privind o activitate de coruptie.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!