Taiwaneza care a eliminat-o pe Halep de la Wimbledon: "Vrem tehnologia VAR si in tenis!"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Iulie 2018, 14:05

	Taiwaneza care a eliminat-o pe Halep de la Wimbledon: "Vrem tehnologia VAR si in tenis!"

Optimea de finala de la Wimbledon dintre Dominika Cibulkova si Su-Wei Hsieh a fost una cu peripetii, iar taiwaneza are o propunere inovativa.

Un intreg scandal a pornit de la un punct din finalul primului set, acordat initial Dominikai Cibulkova desi Hsieh trimisese mingea in teren.

Taiwaneza a fost extrem de nervoasa si nu a mai dorit sa continue meciul, cerand ca arbitrul sa intre pe teren pentru a verifica nedreptatea. Dupa o discutie de cateva minute, arbitrul a decis ca punctul trebuie sa se rejoace, ceea ce a infuriat-o pe Cibulkova.

Chiar si la finalul meciului, slovaca a fost foarte nervoasa si a vorbit in termeni duri despre decizia arbitrului, chiar daca in cele din urma aceasta s-a dovedit a fi corecta.

Su-Wei Hsieh a propus o modificare inovativa in tenis dupa ce a avut conflictul cu Dominika Cibulkova in timpul unui meci de la Wimbledon.

In urma acestei dispute, Hsieh a propus ca si in tenisul feminin sa existe un arbitraj video, o versiune imbunatatita a sistemului hawk-eye. "Ar fi interesant sa avem un arbitraj video ca la fotbal. Arbitrul de scaun ia decizii importante, dar nu are cum sa fie tot timpul perfect. Nu este o meserie usoara. Reluarile TV ar fi bune si ne-ar putea ajuta", a spus Hsieh conform BBC.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies