Mischa Zverev Alexander Zverev accidentare Alexander Zverev Roland Garros 2022 Roland Garros 2022 Tenis

„E un lux!” Reacția curioasă a fratelui Mischa, după semifinala Roland Garros pierdută de Alexander Zverev din cauza accidentării 

Mischa Zverev crede că a pierde o semifinală de Grand Slam nu reprezintă o problemă de lux, ci un lux pur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 13:15
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 13:16

Fratele mai mare al lui Alexander, Mischa Zverev - fost număr 25 ATP - a făcut o afirmație curioasă, după accidentarea groaznică suferită de german, în semifinala cu Rafael Nadal de la Roland Garros.

Mischa Zverev consideră că fratelui său mai mic i-a fost furată o bucată din viață, întrucât va rata timp prețios din cariera sa, într-un moment în care se afla într-o formă excelentă, dar, în același timp, crede că problema lui Alexander pălește în comparație cu alte probleme din întreaga lume, făcând, probabil, o aluzie la războiul din Ucraina. 

Mischa Zverev: „Să pierzi într-o semifinală de Grand Slam nu e o problemă de lux, e lux pur!”

„Nu poți compara ce s-a întâmplat cu nimic. Când te accidentezi cum a pățit-o Sascha, o bucată din viața ta ți-a fost furată, pentru că nu poți umbla și nu poți păși pe un teren de tenis.

Dar sunt situații mult mai rele, probleme mult mai serioase în lume azi. Să pierzi în semifinalele unui turneu de Grand Slam e cea mai mică dintre probleme. Nu e nici măcar o problemă de lux, e lux pur,” a declarat Mischa Zverev, după meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!