Alexander Zverev Alexander Zverev accidentare Tenis ATP Zverev Roland Garros Tenis

VIDEO Alexander Zverev a recidivat și ar mai putea lipsi încă un an din tenis! Medicii se tem de probabilitatea unei noi operații

Alexander Zverev (25 de ani, 5 ATP) nu va mai juca tenis până la începutul anului viitor, iar acesta este cel mai optimist scenariu prevăzut de medici, din nefericire. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:03
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:04

Unul dintre cele mai triste momente ale sezonului 2022 în tenis a survenit tocmai în toiul semifinalei captivante jucate de Rafael Nadal și Alexander Zverev, în turneul de la Roland Garros.

La intrarea în tiebreak-ul setului secund, tenismenul german a suferit o ruptură de ligamente laterale ale gleznei, în timp ce se pregătea să execute un forehand din apărare. Instant, Zverev a început să plângă și să strige de durere, având nevoie de un scaun cu rotile pentru a părăsi suprafața de joc.

Alexander Zverev va mai lipsi între 3-12 luni din circuitul ATP

Conform planului inițial, Alexander Zverev ar fi trebuit să fie refăcut pentru confruntările din Cupa Davis de la mijlocul lunii septembrie, dar o recidivă îl va mai ține departe de terenul de tenis încă alte trei luni, cel puțin, însemnând încheierea sezonului pentru jucătorul din Germania.

Zverev, care era aproape să devină număr 1 ATP, în momentul accidentării, suferă de edem osos, iar vindecarea ar putea dura până la 12 luni, în cazul în care cel mai negru scenariu va fi confirmat de către medici. 

Modifică setările cookies