Raluca Olaru, despre jucătoarele care nu vin la națională: „Vreau ca lumea să înțeleagă că nu avem nicio obligație” 

Raluca Olaru Billie Jean King Cup Romania tenis feminin Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:42
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:43

Raluca Olaru a explicat de ce anumite jucătoare refuză să reprezinte România în Cupa Billie Jean King. 

Convocată de zece ori în echipa națională a României, Raluca Olaru (34 de ani) a dezvăluit care este motivul pentru care multe jucătoare aleg să nu se prezinte în Cupa Billie Jean King, anterior intitulată Fed Cup. 

Sportiva din București care a câștigat șase meciuri în tricoul României a explicat într-o emisiune televizată că jucătoarele nu au obligația de a se prezenta la echipa națională, iar fereastra internațională constă într-un bun prilej de odihnă pentru multe tenismene.

Raluca Olaru: „E vacanța noastră. Sunt momente în care nu poți veni, pentru că ai alte oportunități.”

„În trecut au mai fost lucruri care au rămas între noi. Ideea pe care vreau să o transmit... Vreau ca lumea de acasă să înțeleagă că noi nu avem nicio obligație. E vacanța noastră.

Din dorința de a juca pentru țară, noi venim și jucăm. Sunt momente în care nu poți veni, pentru că ai alte oportunități. Nu ai vrea să vii să joci slab, vrei să vii să ajuți. Poate refuzi pentru un motiv bine întemeiat.

Este acolo pentru că își dorește să fie acolo. Nu este obligată cu nimic să joace. În România e fiecare cu drumul lui. Când fetele vin să joace pentru România este de apreciat.

Când FRT te întreabă o dată pe an de sănătate, mi se pare normal să nu fii disponibil. Este un subiect sensibil. Sunt multe lucruri din culise”, a spus Raluca Olaru, într-o emisiune difuzată de DigiSport


Alice Ardelean, campioana mondială din MMA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!