Rafael Nadal le ia apararea organizatorilor de la Roland Garros in scandalul echipamentelor! "Au dreptul sa aiba propriile reguli"
Marti 28 August 2018, 12:09

Rafael Nadal le ia apararea organizatorilor de la Roland Garros in scandalul echipamentelor! "Au dreptul sa aiba propriile reguli"

Rafael Nadal e de acord cu ideea celor de la Roland Garros.

Acestia au propus de curand ca furnizorii de echipament sportiv sa le comunice inainte de startul turneului ce costume vor purta jucatorii, ca reactie la alegerea vestimentara a Serenei Williams de anul acesta de la French Open, costumul denumit “Catwoman”.

"Eu cred ca fiecare turneu are dreptul sa faca ce considera ca este mai bine. Cand avem un turneu cum este Wimbledon care face ce considera (n.r. echipamentul complet alb obligatoriu), atunci nu poti sa spui ca un alt turneu trebuie sa faca altfel, consider eu", a declarat la New York ibericul care a cucerit de-a lungul timpului 11 titluri la Roland Garros. "De ce, daca Wimbledon are propriile reguli, Roland Garros nu le-ar putea avea?", a mai spus Nadal.

Cu cateva zile in urma, Bernard Giudicelli, a vorbit despre alegerea americancei de a purta un costum inedit, personalizat, complet negru, cu o centura de culoare roz. “Este putin cam tarziu, pentru ca echipamentele au fost deja realizate, dar vom ruga de acum inainte producatorii de echipamente sportive sa ne instiinteze despre ce vor urma jucatorii sa poarte pe teren. Cred ca uneori mergem prea departe. Echipamentul Serenei Williams din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat la competitia noastra. Trebuie sa respecti jocul si locul in care te afli”, a declarat Bernard Giudicelli pentru Tennis Magazine.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească