Prima reactie a Simonei Halep dupa ce si-a anuntat absenta de la Jocurile Olimpice: "E incredibil de greu de digerat, dar sunt hotarata sa revin mai puternica!" 

Simona Halep Simona Halep Jocurile Olimpice 2021 Tokyo Simona Halep retragere Olimpiada Tenis Prima reactie a Simonei Halep dupa ce si-a anuntat absenta de la Jocurile Olimpice: "E incredibil de greu de digerat, dar sunt hotarata sa revin mai puternica!"
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 28 Iunie 2021, 22:52
Data actualizarii: Luni 28 Iunie 2021, 23:00

Simona Halep a confirmat pe retelele sociale ca nu va face deplasarea la Tokyo pentru Jocurile Olimpice din aceasta vara. 

Simona Halep a publicat un mesaj emotionant pe retelele sociale, la scurt timp dupa ce Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a anuntat ca numarul 3 WTA nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

"Nimic nu imi aduce mai multa mandrie decat sa reprezint Romania, dar din nefericire recuperarea mea dureaza mai mult, in consecinta am luat decizia de a ma retrage de la Olimpiada din aceasta vara. 

Dupa dezamagirea de a fi ratat Roland Garros si Wimbledon, sa renunt la Jocurile Olimpice e incredibil de greu de digerat, dar sunt hotarata sa revin mai puternica. Voi urmari Jocurile Olimpice si ii voi sustine pe sportivii romani de acasa," a scris Simona Halep pe Twitter. 

Va fi a doua editie a Olimpiadei ratata de Simona Halep consecutiv, dupa ce jucatoarea nascuta la Constanta a ales sa nu ia parte la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 temandu-se de virusul Zika. 

In probele de tenis, Romania va fi reprezentata la Jocurile Olimpice de la Tokyo de Sorana Cirstea, Irina Begu, Raluca Olaru si Monica Niculescu, ultimele doua mentionate urmand sa participe in proba de dublu feminin. 

Olimpiada de la Tokyo va avea loc intre 23 iulie - 8 august. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!