Tenis

”Dragă Cami, hai să nu uităm, totuși, că joci cu Simona Halep!” CTP, acid la adresa Camilei Giorgi după primul tur 

Ziaristul Cristian Tudor Popescu afirmă că Simona Halep i-a oferit o lecție de tenis Camilei Giorgi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 20:26
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 20:31

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost impresionat de prestația la serviciu a Simonei Halep în primul tur câștigat la US Open 2021, în dauna italiencei Camila Giorgi, scor 6-4, 7-6. Halep a servit 5 ași, apropiindu-și 90% din punctele jucate cu prima servă, un procentaj nemaivăzut până în acest moment în cariera sa. 

„«Dragă Cami, hai să nu uităm, totuși, cu cine joci!». Asta a făcut Simona cu proaspăta campioană de la Montreal, în două seturi îndesate: avântului ofensiv necontenit al Camilei Giorgi i-a opus calculatul și consacratul stil Halep, cu multe schimburi, ritm și alergare stânga-dreapta, menit să forțeze greșeala adversarei. 

CTP: ”O eficiență la serviciu cum nu cred că a mai avut Simona în întreaga carieră!” 


Totul bazat pe o eficiență la serviciu cum nu cred că a mai avut Simona în întreaga carieră! Chiar și în finalul setului 2, când Giorgi i-a făcut două break-uri pe serviciul ei pentru meci, anulându-i și două mingi de meci, Simona a arătat încredere și forță mentală. 

Și, poate cel mai important, mușchii abia cicatrizați ai picioarelor au ținut-o. Nu scriu mai mult deocamdată, pentru că US Open e lung și greu, iar eu în tenis sunt superstițios,” a transmis Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies