”Dragă Cami, hai să nu uităm, totuși, că joci cu Simona Halep!” CTP, acid la adresa Camilei Giorgi după primul tur 

Cristian Tudor Popescu Cristian Tudor Popescu Simona Halep Simona Halep Camila Giorgi US Open 2021 Tenis ”Dragă Cami, hai să nu uităm, totuși, că joci cu Simona Halep!” CTP, acid la adresa Camilei Giorgi după primul tur
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 20:26
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 20:31

Ziaristul Cristian Tudor Popescu afirmă că Simona Halep i-a oferit o lecție de tenis Camilei Giorgi. 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost impresionat de prestația la serviciu a Simonei Halep în primul tur câștigat la US Open 2021, în dauna italiencei Camila Giorgi, scor 6-4, 7-6. Halep a servit 5 ași, apropiindu-și 90% din punctele jucate cu prima servă, un procentaj nemaivăzut până în acest moment în cariera sa. 

„«Dragă Cami, hai să nu uităm, totuși, cu cine joci!». Asta a făcut Simona cu proaspăta campioană de la Montreal, în două seturi îndesate: avântului ofensiv necontenit al Camilei Giorgi i-a opus calculatul și consacratul stil Halep, cu multe schimburi, ritm și alergare stânga-dreapta, menit să forțeze greșeala adversarei. 

CTP: ”O eficiență la serviciu cum nu cred că a mai avut Simona în întreaga carieră!” 


Totul bazat pe o eficiență la serviciu cum nu cred că a mai avut Simona în întreaga carieră! Chiar și în finalul setului 2, când Giorgi i-a făcut două break-uri pe serviciul ei pentru meci, anulându-i și două mingi de meci, Simona a arătat încredere și forță mentală. 

Și, poate cel mai important, mușchii abia cicatrizați ai picioarelor au ținut-o. Nu scriu mai mult deocamdată, pentru că US Open e lung și greu, iar eu în tenis sunt superstițios,” a transmis Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!