Tenis

Petra Kvitova, "data peste cap" de Simona Halep! Gestul care i-a topit inima jucatoarei din Cehia: "E una dintre putinele care fac asta!"

Simona Halep a fost depasita de Petra Kvitova si Naomi Osaka in clasamentul WTA. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 09:00
Data actualizarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 09:07

Simona Halep si-a aratat o data in plus caracterul deosebit, recunoscut de colegele din circuit. Ultima "victima" a Simonei este Petra Kvitova. 

Desi jucatoarea din Cehia a depasit-o in clasamentul WTA, Halep a gasit puterea sa o felicite si sa ii fie alaturi in momentele deosebite pe care le traieste dupa ce a fost injunghiata si a crezut ca nu va mai juca tenis niciodata. 

Cand Simona Halep a castigat Roland Garros, Petra Kvitova a fost prima care i-a trimis un mesaj de felicitare. Romanca nu a uitat gestul jucatoarei din Cehia, iar acum, aceasta din urma are numai cuvinte de lauda pentru Halep. 

"Mi-a trimis trei mesaje, dupa ce am castigat la Sydney, dupa sferturile de la Melbourne si dupa finala cu Osaka. Este una dintre putinele jucatoare care imi trimit mesaje. Este foarte frumos din partea ei", a spus Kvitova intr-o conferinta de presa. 

In ceea ce priveste clasamentul WTA, Kvitova a marturisit ca acesta nu a fost un subiect de discutie cu Halep. 

Petra Kvitova ocupa, in acest moment, locul 2 in ierarhia WTA. Pe primul loc se afla castigatoarea de la Australian Open, Naomi Osaka, iar Simona Halep a coborat pe locul al treilea. 

Modifică setările cookies