Performanta carierei la 30 de ani! Miki Buzarnescu a ajuns pentru prima data in turul 3 la un Grand Slam: "E ceva ce am visat de mica". Reactia ei

Mihaela Buzarnescu paris Roland Garros Tenis Tenis Performanta carierei la 30 de ani! Miki Buzarnescu a ajuns pentru prima data in turul 3 la un Grand Slam: "E ceva ce am visat de mica". Reactia ei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Mai 2018, 13:27
Data actualizarii: Miercuri 30 Mai 2018, 13:40

Mihaela Buzarnescu - Rebecca Peterson 6-1; 6-2

Mihaela Buzarnescu traverseaza o forma excelenta. Ajunsa la 30 de ani si venind dupa o perioada marcata de accidentari, romanca arata un tenis de calitate.

Miki Buzarnescu a trecut pentru prima data in cariera doua tururi la un turneu de Grand Slam. Ajunsa la 30 de ani, ea spune ca a reusit sa isi implineasca un vis pe care il avea de cand a luat pentru prima data racheta de tenis in mana.

Buzarnescu a mai jucat turul 1 la Australian Open si US Open. De altfel, pana la 29 de ani, ea nu ajunsese pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam!

Mihaela Buzarnescu joaca tenis profesionist din 2004.

Ea inregistreaza in prezent si cea mai buna clasare din cariera, aflandu-se pe pozitia a 32-a in clasamentul WTA.

"Este pentru prima data in viata mea cand trec doua tururi la un Grand Slam. Este o realizare, este un vis pe care l-am visat de mica si ma bucur ca am reusit la 30 de ani acest lucru", a spus Miki Buzarnescu.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!