"Nu mi-a placut ca nu ne-au intrebat!" Marius Copil, suparat pe organizatorii de la Roland Garros! Ce spune tenismenul despre reluarea sezonului

Pandemia de coronavirus a afectat programul turneelor de Grand Slam. Wimbledon a fost anulat, iar Roland Garros a fost reprogramat, insa Marius Copil nu este multumit de modul in care organizatorii s-au ocupat de acest lucru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2020, 17:33
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2020, 17:34

Marius Copil a vorbit intr-un interviu pentru PRO TV despre modul in care isi petrece timpul liber din izolare alaturi de familia sa. De asemenea, tenismenul s-a aratat nemultumit fata de modul in care organizatorii Roland Garros au ales sa reprogrameze turneul, fara sa se consulte cu jucatorii. 

"La Wimbledon era de asteptat, vara e foarte scurta, terenurile de iarba nu le poti manevra asa de usor. La Roland Garros e foarte bine ca incearca sa joace anul asta si ca l-au mutat mai tarziu. 

Nu mi-a placut ca nu ne-au intrebat daca suntem ok sau nu cu el. Trebuia sa vorbeasca si cu noi sau cei din consiliu, care sunt 10 jucatori, ca sa vedem ce data punem exact", a declarat Marius Copil. 

Modifică setările cookies