Gabriela Ruse Tenis WTA Romania wta palermo Tenis De neoprit! Gabriela Ruse joacă a doua semifinală WTA după ce a ajuns la 12 victorii consecutive: câți bani va primi

De neoprit! Gabriela Ruse joacă a doua semifinală WTA după ce a ajuns la 12 victorii consecutive: câți bani va primi

Gabriela Ruse a ajuns în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 10:02
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 10:08

La 23 de ani, Gabriela Ruse (137 WTA) experimentează senzațiile tari ale unui șir de 12 victorii consecutive în circuitul WTA. Sportiva născută la București s-a calificat în a doua semifinală de turneu WTA la rând, după trofeul adjudecat la Hamburg în urmă cu două săptămâni. 

În sferturile competiției de la Palermo, Gabriela Ruse a eliminat-o pe reprezentanta gazdelor, Lucia Bronzetti (22 de ani, 190 WTA), scor 6-4, 7-5 după 110 minute de joc în cadrul unei partide care a început după ora 21, ora locală. 

Pentru calificarea în semifinale, Gabriela Ruse va încasa un cec în valoare de €8,144, iar dacă va câștiga trofeul, premiul financiar acordat va urca la suma de €23,548. 

Gabriela Ruse, la a doua semifinală consecutivă de turneu WTA 

"Sunt obosită. Nu sunt obișnuită să joc la această oră. Este foarte târziu. Trebuie să mă refac pentru următorul meci. Sincer, mă simt foarte bine în această perioadă. 

Au fost niște luni foarte, foarte dificile pentru mine. Mi s-au întâmplat multe lucruri rele. Acum sunt la 100% din potențial și de asta mă simt bine. Ce s-a întâmplat la Hamburg e în urmă. Acum e dificil, sunt obosită, e firesc. Dar mă bucur mult să fiu aici. Am mulți prieteni în Italia," a declarat Gabriela Ruse după calificarea în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo, notează Gazeta Sporturilor

În urma acestui succes, Gabriela Ruse urcă până pe locul 117 WTA în ierarhia LIVE. În penultimul act, Ruse va încerca să răzbune eșecul prietenei sale, Jaqueline Cristian, care a cedat în fața franțuzoaicei Oceane Dodin în sferturi, scor 7-6, 3-6, 4-6 la finalul a două ore și jumătate de luptă aprigă. 

Semifinala Gabrielei Ruse cu Oceane Dodin de la Palermo se joacă sâmbătă, 24 iulie, de la ora 18:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!