Naomi Osaka, DATA in JUDECATA de fostul antrenor! Ii cere 20% din toate castigurile ei pe VIATA! 

Naomi Osaka, DATA in JUDECATA de fostul antrenor! Ii cere 20% din toate castigurile ei pe VIATA! 

Liderul WTA ajunge la tribunal! 

Antrenorul care a facut-o mare pe Naomi Osaka o da in judecata acum pe castigatoarea de la US Open si Australian Open si are pretentii mari: vrea 20% din toate castigurile ei din tenis pe viata!

Christophe Jean e primul antrenor profesionist din cariera japonezei Naomi Osaka, iar intelegerea a fost facuta de tatal sportivei, Leonard Francois. Acesta l-a angajat pe antrenor in 2011 ca sa le antreneze pe ambele fiice ale sale, Naomi si Mari Osaka.

Jean sustine ca tatal lui Naomi Osaka nu i-a platit salariul la timp, dar au facut un contract prin care acesta ar primi 20% din toate castigurile din tenis si contracte publicitare ale celor doua sportive pe viata!

Jean sustine ca are o copie a contractului in care scrie clar ca termenii intelegerii sunt pe o perioada nedeterminata! Actul e inclus la dosar la tribunalul din Florida unde a fost depusa plangerea.

Naomi Osaka are 21 de ani si e liderul WTA dupa victorii la US Open si Australian Open.

Potrivit WTA, Naomi Osaka a castigat pana acum 10,8 milioane de dolari doar din tenis, ceea ce inseamna ca ar trebui sa-i dea 2 milioane de dolari lui Christophe Jean. In plus, Osaka e imaginea unor branduri importante atat in SUA cat si in Japonia, iar veniturile ei sunt uriase. 

Naomi Osaka s-a despartit recent de antrenorul alaturi de care a dat lovitura, neamtul Sascha Bajin, iar presa americana a speculat faptul ca ruptura dintre ei ar avea legatura tot cu banii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies