VIDEO Moment rarisim la Wimbledon. Englezii au oprit meciul lui Djokovic când au văzut că Anglia s-a calificat în semifinalele EURO

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 11:50
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 12:06

Novak Djokovic a ajuns în optimile turneului de la Wimbledon. 

Novak Djokovic (2 ATP, 37 de ani) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Tenismenul din Serbia l-a învins pe australianul Alexei Popyrin, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), într-o partidă jucată în cadrul turului al treilea.

Djokovic și Popyrin, înțelegători cu publicul englez

 

Desfășurarea meciului a fost întreruptă de momentul care a marcat calificarea selecționatei engleze în semifinalele EURO 2024. 

În direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO, echipa antrenată de Gareth Southgate a învins Elveția la loviturile de departajare, în urma penalty-ului apărat de Pickford în fața fundașului Akanji. 

Meciul a fost întrerupt jumătate de minut

Timp de jumătate de minut, la scorul 4-6, 4-1, 30-30, pe când „Nole” se pregătea să egaleze la seturi, meciul a fost întrerupt, iar jucătorii au reacționat cu deschidere față de publicul britanic.

Djokovic a mimat că lovește o minge de fotbal, în timp ce Popyrin a zâmbit larg, înțelegând despre ce este vorba chiar dacă fotbalul nu este sportul primar în Australia. 

EURO 2024 este a doua ediție consecutivă a campionatului european de fotbal în care Anglia reușește să ajungă în semifinale. În 2021, Anglia a pierdut finala EURO 2020, în fața Italiei, pe Wembley. 


Penalty-urile care au făcut diferența în sfertul EURO 2024, Anglia - Elveția 1-1

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!