Mitul Tiriac: "Are 35 de copii si e primul sportiv care ajunge la 1 miliard avere" Dezvaluire fantastica a croatilor despre cel mai bogat roman

Mitul Tiriac: "Are 35 de copii si e primul sportiv care ajunge la 1 miliard avere" Dezvaluire fantastica a croatilor despre cel mai bogat roman

Ion Tiriac a trecut pragul unei averi de 1 miliard de euro. 

Ion Tiriac este cel mai bogat sportiv din istorie. Fostul tenismen si om de afaceri roman a trecut pragul unei averi de 1 miliard de euro. 

Croatii de la 100posto.hr au realizat un material despre modul in care Ion Tiriac si-a facut averea. 

"Acesta este cel mai bogat sportiv din istorie: are 35 de copii, a castigat un singur trofeu si are miliarde si miliarde", titreaza sursa citata. 

Jurnalistii croati fac o comparatie intre Tiriac si Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovic si noteaza ca romanul a resuit sa stranga mai multi bani decat toti cei trei la un loc. 

"Cel trei se pot ascunde in fata celui mai bogat tenismen din istorie! La un loc nu au averea lui! Acest om este Ion Tiriac, un fost tenismen roman cu o cariera fara sclipire, dar plin de bani. Este singurul sportiv din istorie ce a reusit sa treaca pragul unei averi de peste 1 miliard de euro", scriu acestia. 

Croatii noteaza ca, avand in vedere ca in cariera de tenismen Ion Tiriac a castigat un singur trofeu la simplu si alte 22 la dublu, averea sa se datoreaza "nasului fin" pentru afaceri. 

"A avut un nas fin pentru alte afaceri. A simtit cum caderea Zidului Berlinului va aduce multi bani din Vestul Europei catre Romania si, prin intermediul legaturilor pe care le avea in Germania, a devenit reprezentantul Metro AG si Mercedes. Banii ulteriori i-a investit intr-o banca, o companie de asigurari, o companie aeriana si o agentie de turism", se arata in articol. 

Jurnalistii croati au tinut sa explice informatia potrivit careia omul de afaceri roman are 35 de copii. Acestia noteaza ca trei dintre ei sunt recunoscuti din relatii oficiale ale omului de afaceri, iar ceilalti 32, din relatii extraconjugale se afla in diverse colturi ale lumii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies