Mihai Mironica: "O invitam oficial pe Simona Halep sa apara la emisiuni in Romania, nu numai in strainatate" Replica lui Daniel Dobre

Simona Halep are aparitii rare in emisiunile din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 14:34

Simona Halep nu da des interviuri in emisiunile din Romania. Romanca vorbeste mult mai des cu jurnalistii din afara tarii. 

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a avut o interventie in direct la Ora Exacta in Sport, iar Mihai Mironica a profitat de ocazie pentru a o invita pe campioana de la Wimbledon sa accepte invitatiile si la emisiunile din Romania. 

Antrenorul a explicat banuieste ca articolele rautacioase care apar in Romania la adresa sa o determina pe Simona Halep sa nu participe la aceste emisiuni. 

Iata dialogul integral:

"Mihai Mironica: Domnule Dobre, stiti cand a fost Simona Halep in studioul unei televiziuni din Romania? Stiti de ce nu stiti, pentru ca nu a fost niciodata. Pentru ca Simona Halep nu vrea sa participe la nicio emisiune de televiziune din Romania si participa la miliarde de televiziuni din strainatate. Daca ati deschis acest subiect sensibil, va mandatam pe dumneavoastra sa ii transmiteti Simonei mesajul: o rugam pe Simona Halep, ca din generozitatea ei suprema, sa ne acorde 5 minute, nu noua, ci telespectatorilor care nu o vad niciodata intr-o televiziune din Romania, iar cei din strainatate o vad in zeci de emisiuni de televiziune.

Daniel Dobre: V-ati intrebat vreodata de ce Simona nu vrea sa vina la nicio televiziune? Ati primit vreun raspuns de la ea?

Mihai Mironica: Ni s-a spus ca nu are timp. Ieri mi s-a spus ca nu are timp.

Daniel Dobre: Se poate ca nu are timp. Eu stiu ca la toate conferintele de presa unde sunt romani a participat mereu. 

Mihai Mironica: Ne certati ca nu stim ce se intampla cu Ruxandra Dragomir, dar Simona Halep nu vrea de ani de zile sa participe la nicio emisiune din tara ei. 

Daniel Dobre: Eu am inteles, o sa o intreb. Eu nu stiu motivul exact, dar pot sa banuiesc. Pentru ca foarte multi dintre jurnalistii romani au scris destul de urat, de multe ori...

Mihai Mironica: Domnule Dobre, va dau inregistrarea cu finala de la Roland Garros de anul trecut, cand am comentat cu Cristian Tudor Popescu. Sau cea pierduta, cand eram terminati de tristete. 

Daniel Dobre: Nu este vorba de asta. Eu daca va arat articole dupa meciuri pierdute normal ca orice sportiv, pe care daca le citesti iti vine sa nu mai intri pe teren a doua zi", a fost dialogul de la Ora Exacta in Sport. 

Modifică setările cookies