Mesajul de ULTIMA ORA al lui Darren Cahill: "Sunt aici cu Simo!" Ce a transmis antrenorul romancei

Mesajul de ULTIMA ORA al lui Darren Cahill: "Sunt aici cu Simo!" Ce a transmis antrenorul romancei

Simona Halep s-a retras de la Moscova si a plecat la Singapore. 

Dupa ce s-a retras de la Moscova, Simona Halep a si plecat spre Singapore, acolo unde va primi trofeul destinat jucatoarei care incheie anul pe primul loc WTA. Darren Cahill a confirmat, in ultimul moment, ca Simona va face tot ce-i sta in putinta pentru a participa la Singapore.

Participarea liderului mondial la Turneul Campioanelor este inca incerta prin prisma durerilor de la spate, provocate de hernia de disc de care Simona a aflat in urma cu doar doua saptamani, insa australianul Darren Cahill a confirmat astazi ca va fi alaturi de eleva lui la Singapore, fapt care indica dorinta din echipa Simonei ca ea sa evolueze la ultimul turneu major al sezonului.

O fana de pe Twitter a adresat o intrebare, iar raspunsul australianului nu a intarziat sa apara. “Este Darren in echipa ESPN care va transmite Turneul Campioanelor sau merge acolo pentru ca Simona ar putea juca?”, a scris o sustinatoare a Simonei pe Twitter. “Sunt aici cu Simo. Nu voi lucra pentru ESPN la Turneul Campioanelor”, a transmis tehnicianul de la Antipozi pe retelele de socializare.

Turneul Campioanelor se va desfasura in perioada 21-28 octombrie la Singapore, acolo unde Simona a obtinut prima calificarea anul acesta si unde a bifat cel mai bun rezultat al ei in 2014, atunci cand a jucat finala impotriva Serenei Williams, la urmatoarele editii neputand trece de faza grupelor.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!



VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT