Mesajul de ULTIMA ORA al lui Darren Cahill: "Sunt aici cu Simo!" Ce a transmis antrenorul romancei

Mesajul de ULTIMA ORA al lui Darren Cahill: "Sunt aici cu Simo!" Ce a transmis antrenorul romancei

Simona Halep s-a retras de la Moscova si a plecat la Singapore. 

Dupa ce s-a retras de la Moscova, Simona Halep a si plecat spre Singapore, acolo unde va primi trofeul destinat jucatoarei care incheie anul pe primul loc WTA. Darren Cahill a confirmat, in ultimul moment, ca Simona va face tot ce-i sta in putinta pentru a participa la Singapore.

Participarea liderului mondial la Turneul Campioanelor este inca incerta prin prisma durerilor de la spate, provocate de hernia de disc de care Simona a aflat in urma cu doar doua saptamani, insa australianul Darren Cahill a confirmat astazi ca va fi alaturi de eleva lui la Singapore, fapt care indica dorinta din echipa Simonei ca ea sa evolueze la ultimul turneu major al sezonului.

O fana de pe Twitter a adresat o intrebare, iar raspunsul australianului nu a intarziat sa apara. “Este Darren in echipa ESPN care va transmite Turneul Campioanelor sau merge acolo pentru ca Simona ar putea juca?”, a scris o sustinatoare a Simonei pe Twitter. “Sunt aici cu Simo. Nu voi lucra pentru ESPN la Turneul Campioanelor”, a transmis tehnicianul de la Antipozi pe retelele de socializare.

Turneul Campioanelor se va desfasura in perioada 21-28 octombrie la Singapore, acolo unde Simona a obtinut prima calificarea anul acesta si unde a bifat cel mai bun rezultat al ei in 2014, atunci cand a jucat finala impotriva Serenei Williams, la urmatoarele editii neputand trece de faza grupelor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT