Meciul si amenda! El este "clientul fidel" al ATP: totul, din cauza unei bauturi energizante 

Reilly Opelka Tenis ATP Tenis Reilly Opelka amenda ATP
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2020, 12:27
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2020, 12:38

Reilly Opelka este jucatorul taxat cel mai des de ATP intrucat americanul incalca regulile de sponsorizare.

La 22 de ani, Reilly Opelka reprezinta un nume semnificativ in tenisul masculin profesionist, afirmandu-se deopotriva prin inaltimea sa imposibil de neglijat - 2,11 metri - si prin serviciul sau monstruos gratie caruia a ajuns sa castige 2 titluri ATP

Numar 39 in clasamentul mondial actualmente, americanul Reilly Opelka este probabil cel mai taxat jucator din lume in ceea ce priveste cuantumul amenzilor primite, iar lucrul acesta survine din cauza neatentiei sale. 

Obisnuit sa bea energizante Red Bull pe teren, companie care nu intretine un parteneriat de sponsorizare cu organizatia ATP, Reilly Opelka este amendat de fiecare data cand incalca aceasta regula. "ATP-ul imi da amenda de fiecare data cand beau un Red Bull pe teren! Intotdeauna am baut Red Bull pe teren. Imi dau amenzi pentru orice.  Drepturile tv la noi sunt varza. Nu avem voie cu logo-uri mari pe noi, nu avem voie ca ele sa fie nu stiu cum. Argumentul lor este ca ar fi un sport nobil. Dar, uitati-va la golf, un sport de o mie de ori mai nobil decat va fi vreodata tenisul. Jucatorii de acolo arata acum precum pilotii din NASCAR," s-a plans Opelka jurnalistilor de la Raquet Magazine, conform Adevarul. 

"Eu as permite numar nelimitat de logouri. Cine vrea sa puna un logo pe tine - ok! Baiatul antrenorului meu Jay Berger, Daniel Berger, este jucator de golf. Toti jucatorii de golf iubesc Asociatia lor, simt ca aceasta este de partea lor," a mai punctat Reilly Opelka.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!