Mats Wilander șochează și o critică pe Emma Răducanu: „Nu îi trebuie antrenor. E tânără, are nevoie să se distreze!”

Mats Wilander emma raducanu Emma Raducanu antrenor Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 10:33
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 10:40

Mats Wilander o critică pe Emma Răducanu pentru modul în care și-a pregătit terenul pentru sezonul 2022. 

De 7 ori campion în turneele de mare șlem, fostul mare tenismen suedez, Mats Wilander a adoptat o poziție ferm împotriva deciziilor luate în ultima perioadă de Emma Răducanu.

Campioana US Open a fost criticată de multiplul campion de Grand Slam pentru decizia de a-l angaja pe Torben Beltz, fostul tehnician al Angeliquei Kerber, văzut ca un antrenor de top în lumea tenisului feminin. 

Mats Wilander: „Trebuie să-i lăsăm pe tineri să crească înainte ca noi să intervenim.”


„Sentimentul meu e că nu e necesar să îți angajezi antrenori experimentați atunci când ai 18 ani și ești plină de viață. Trebuie să-i lăsăm pe tineri să continue să crească înainte să intervenim și să îi modelăm. Altfel, e un mare pericol, Emma poate să își încetinească dezvoltarea de care are nevoie pentru a deveni o jucătoare măreață. 

Tinerii trebuie să crească în ritmul lor, iar în cazul Emmei Răducanu, nu cred că e bine să aibă mai multe voci în capul ei. Singura voce pe care are nevoie să o audă e a sa. Știe cum să câștige un Grand Slam. A făcut-o deja. Are nevoie să se distreze, să aibă voie să facă ce vrea, atât pe teren, cât și în afara lui. Trebuie să se dezvolte în viteza proprie, fără să fie forțată din exterior,” a declarat Mats Wilander despre Emma Răducanu, notează Punto de break

Duminică, 28 noiembrie, Emma Răducanu o întâlnește pe Gabriela Ruse într-un meci amical care se va desfășura într-o locație specială, The Royal Albert Hall. Familia regală va asista la meci, care va fi transmis LIVE pe PRO X și VOYO.RO, începând cu ora 14:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!