GALERIE FOTO „Emma, pregătește-te: o să aduc cozonac!” Gabriela Ruse o ajută pe Emma Răducanu să descopere bucătăria românească

Gabriela Ruse emma raducanu Emma Raducanu Gabriela Ruse meci demonstrativ Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 09:19

Gabriela Ruse îi va oferi Emmei Răducanu cozonac, cu ocazia meciului demonstrativ pe care îl vor juca la The Royal Albert Hall. 

Gabriela Ruse și Emma Răducanu se vor întâlni duminică, 28 noiembrie, într-unul dintre meciurile istorice ale anului 2021. Campioana de la US Open, Emma Răducanu va juca pentru prima dată un meci de tenis în Marea Britanie în postura de campioană de Grand Slam, iar adversara sa va fi o prietenă bună din România, Gabriela Ruse.

Pe Instagram, jucătoarea din România a avertizat-o pe Emma Răducanu că îi va aduce cozonac, iar Darren Cahill le-a urat celor două să se bucure de arena incredibilă în care vor juca această partidă. 

„Sunt încântată că urmează să joc în fața uneia dintre cele mai bune prietene de-ale mele din circuit, Emma Răducanu. Meciul va avea loc duminica aceasta, la Royal Albert Hall, în Londra. Va fi primul nostru meci direct! 

Ne-am antrenat împreună de multe ori, dar niciodată nu am avut șansa să jucăm într-un meci. Sunt sigură că vom avea un public grozav, care ne va încuraja în timpul acestui eveniment. 

Abia aștept să vă văd pe toți duminică! Emma, pregătește-te: o să aduc cozonac!” a scris Gabriela Ruse pe Instagram.

Ce spune Emma Răducanu despre bucătăria românească


Întrebată ce mâncăruri românești îi plac, Emma Răducanu a răspuns, în cadrul Transylvania Open: „Ciorba de perișoare, dar acum am mâncat ciorbă de legume. Mai aștept un pic și voi mânca și sarmale. Mămăliga e foarte bună, la fel și papanașii,” a completat Emma Răducanu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!