emma raducanu Gabriela Ruse Tenis WTA Tenis WTA Romania Tenis

Emma Răducanu a ales să joace cu o româncă un meci de gală în The Royal Albert Hall: cine va fi adversara sa

Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor disputa un meci demonstrativ în faimoasa The Royal Albert Hall, în data de 28 noiembrie.  

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 13:49
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 13:59

Emma Răducanu a ales-o pe Gabriela Ruse ca oponentă într-un meci demonstrativ deosebit, care va avea loc în data de 28 noiembrie la The Royal Albert Hall, în Londra, informează Andrei Nourescu. 

Cele două jucătoare de tenis vor opri seria de recitaluri desfășurate într-una dintre cele mai prestigioase săli de evenimente din întreaga Europă, având intenția de a consemna oficial prima partidă de tenis jucată de Emma Răducanu în Marea Britanie după câștigarea US Open.

Emma Răducanu joacă primul meci în Marea Britanie, după marele succes de la US Open


Gabriela Ruse va avea, așadar, onoarea de a călca pe urmele unor români renumiți în întreaga lume, printre care Nadia Comăneci sau Gheorghe Zamfir, care au performat la rândul lor în The Royal Albert Hall. 

Eleva antrenată de Andrei Cociașu, Gabriela Ruse este considerată de Emma Răducanu una dintre cele mai bune prietene din circuitul WTA. Cele două s-au antrenat împreună la Indian Wells și Cluj-Napoca, cu ocazia competițiilor de calibru WTA 1000, respectiv WTA 250. 

2021 a fost cel mai bun sezon din carierele Emmei Răducanu și Gabrielei Ruse. Dacă sportiva britanică cu origini românești a câștigat primul titlu de mare șlem, US Open, Gabriela Ruse și-a trecut în palmares primul trofeu în circuitul WTA, impunându-se la Hamburg.

În prezent, Gabriela Ruse ocupă locul 83 mondial, iar Emma Răducanu conturează top 20 WTA. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!