GALERIE FOTO Mai greu nu are cum să fie! Câți bani primește Jaqueline Cristian, după ce a eliminat primul cap de serie, la Praga

În optimile de finală, Jaqueline Cristian va primi replica unei jucătoare mai slab cotate, indiferent că va fi deținătoarea de wildcard, Barbora Palicova (229 WTA) sau jucătoarea venită din calificări, Emiliana Arango (181 WTA).

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 20:35
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 20:38

Contrar așteptărilor, Marie Bouzkova - câștigătoare a ediției 2022 a turneului de hard WTA 250 de la Praga - a fost eliminată în runda inaugurală.

Sportiva care i-a încheiat prematur parcursul a fost chiar Jaqueline Cristian, care învins-o în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-4, după 2 ore și 52 de minute de joc. 

Jaqueline Cristian a învins-o pe Marie Bouzkova (39 WTA), după 2 ore și 52 de minute de joc

  • Jaqueline Cristian s-a apropiat la doar 11 poziții de revenirea în top 100 WTA. 

€3,552 este valoarea cecului pe care organizatorii întrecerii din Republica Cehă i-l vor oferi sportivei din România pentru accederea în faza ultimelor 16 jucătoare. 

În turul secund, Jaqueline Cristian nu are cum să aibă un meci mai dificil, în condițiile în care a eliminat principala favorită la câștigarea trofeului. Ba mai mult, sorții îi vor aduce o oponentă mai slab clasată în ierarhia mondială. 

În clasamentul WTA actualizat în timp real, Jaqueline Cristian a urcat 11 locuri, până pe poziția 111. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!