Ilie Nastase Simona Halep Tenis EXCLUSIV | „Când era lângâ Gigi Becali și primea bani era bine!” Ilie Nastase, acuze către Florin Talpan

Ilie Năstase, o nouă reacție despre foiletonul "Simona Halep". "Ar fi trebuit să meargă peste ei"

Primul lider din istoria ATP și-a exprimat revolta în cazul tergiversării cazului cu Simona Halep protagonistă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 22:50
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 23:05

Audiată de două ori în tribunalul independent Sports Resolutions din Londra, la finalul lunii iunie, Simona Halep (31 de ani) așteaptă cu nerăbdare primul verdict. 

Apariția jucătoarei din România pe lista preliminară a participantelor la ediția 2023 a Openului American lasă loc de interpretare, întrucât, conform regulamentului WTA, Halep ar trebui să întrunească condițiile de participare pentru a putea figura pe lista oficială.

  • EXCLUSIV | „Când era lângâ Gigi Becali și primea bani era bine!” Ilie Nastase, acuze către Florin Talpan

Ilie Năstase, fost președinte al Federației Române de Tenis și fost căpitan nejucător la Fed Cup - echipă din care făcea parte și Halep, și-a manifestat revolta în cazul Simonei. 

În opinia lui Nasty, avocații Simonei ar fi trebuit să aibă o altă abordare, una în forță.

"Da, cazul trebuia soluționat mai repede. Dar asta trebuia să se întâmple și datorită avocaților Simonei, care ar fi trebuit să meargă peste ei, să-i facă să ia decizia mai repede.

Când eu am avut o problema cu acuzațiile de rasism din partea Serenei Williams, ne-am dus peste ei, cu domnul Țiriac, ca să rezolvăm problema. Au dat decizia în două zile. Sigur că e mai complicat prin ce trece Simona, dar oricum...

(n.r. dacă ar putea cere despăgubiri, dacă este găsită nevinovată) Nu știu cine ar putea să-i dea înapoi anul. Ea e marea perdantă în cazul acesta. Cine să-i ofere ce ar fi câștigat în acest an? Titluri, bani. Poate cere, dar nu cred că o i le acorde cineva. Este păcat că durează atât de mult luarea unei decizii. Măcar să fie una în favoarea Simonei", a spus Ilie Năstase, potrivit Iamsport.

Între timp, Simona Halep își păstrează intactă speranța și arată acest lucru, prin imaginile publicate de pe terenul de antrenament, dar și prin citate. „În fiecare dimineață ne naștem din nou. Ce facem azi contează cel mai mult,” a fost citatul publicat de Simona Halep, în așteptarea verdictului. 

  • Două titluri de Grand Slam are Simona Halep
  • Simona Halep a câștigat numai din tenis 40 milioane de dolari

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!