GALERIE FOTO În așteptarea verdictului, CTP se îndoiește de revenirea Simonei Halep în vârful tenisului mondial

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu anticipează o revenire puternică a Simonei Halep în circuitul WTA, chiar dacă aceasta va fi făcută posibilă de verdict. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:50
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:57

Audiată de două ori în tribunalul independent Sports Resolutions din Londra, la finalul lunii iunie, Simona Halep (31 de ani) așteaptă cu nerăbdare primul verdict. 

Apariția jucătoarei din România pe lista preliminară a participantelor la ediția 2023 a Openului American lasă loc de interpretare, întrucât, conform regulamentului WTA, Halep ar trebui să întrunească condițiile de participare pentru a putea figura pe lista oficială.

29 august 2022, data ultimului meci oficial jucat de Simona Halep

Până la confirmarea sau infirmarea ridicării suspendării provizorii, activate de Agenția Internațională a Integrității în Tenis asupra Simonei Halep, încă din data de 7 octombrie 2022, jurnalistul Cristian Tudor Popescu temperează așteptările fanilor constănțencei. 

„Indiferent de sentință, Simonei îi este deja foarte greu să mai revină în tenisul de vârf,” a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Ziare.com.

Între timp, Simona Halep își păstrează intactă speranța și arată acest lucru, prin imaginile publicate de pe terenul de antrenament, dar și prin citate. „În fiecare dimineață ne naștem din nou. Ce facem azi contează cel mai mult,” a fost citatul publicat de Simona Halep, în așteptarea verdictului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!