Novak Djokovic Jannik Sinner Turneul Campionilor de la Torino Tenis

GALERIE FOTO „Unul dintre cele mai bune sezoane din viața mea” Djokovic a sărbătorit adorabil la Torino, alături de copiii săi

Novak Djokovic și-a încheiat parcursul în sezonul 2023 ridicând deasupra capului trofeul Turneului Campionilor.

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 23:19
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 23:19

Novak Djokovic s-a declarat recunoscător pentru privilegiul de a fi putut juca finala Turneului Campionilor sub ochii copiilor săi, Stefan și Tara.

În vârstă de 9 ani, băiatul lui Novak și Jelena Djokovic a trăit la maximum partida câștigată de tatăl său, în detrimentul italianului Jannik Sinner, scor 6-3, 6-3. 

Novak Djokovic a câștigat finala Turneului Campionilor sub privirile copiilor Stefan și Tara

„Este unul dintre cele mai bune sezoane din viața mea, fără îndoială. Să îl închei cu victorie împotriva eroului local, Jannik, care a jucat incredibil în această săptămână, este fenomenal,” a declarat Novak Djokovic, pe teren, imediat după încheierea finalei Turneului Campionilor. 

„Sunt foarte mândru de performanța mea în aceste două zile împotriva lui Alcaraz și Sinner, probabil cei mai buni doi jucători din lume în acest moment, alături de mine și Medvedev. A trebuit să ridic nivelul din cauza modului în care au jucat ei. A trebuit să câștig meciurile și să nu aștept victoriile să mi se ofere,” a adăugat Djokovic, potrivit Punto de break

„În ansamblu, a fost o săptămână fantastică. Copiii mei au fost minunați în aceste două zile, urmărindu-mă jucând, sunt foarte entuziasmat. Am vrut întotdeauna să joc cu ei la o vârstă la care sunt conștienți de ce se întâmplă și cred că acum este momentul. Sunt foarte recunoscător că sunt tatăl acestor doi îngerași, ei îmi aduc multă fericire și dragoste,” a completat „Nole.”


Ce înseamnă să fii campion? Horia Tecău dezvăluie cum „a pătruns” în mintea lui Roger Federer atunci când l-a bătut

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!