VIDEO Tătărușanu a dezvăluit care a fost cheia penalty-ului apărat lui Lautaro Martinez: „Știam asta deja!”

Ciprian Tatarusanu AC Milan Inter Lautaro Martinez Stranieri Ciprian Tătărușanu
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 10:03

AC Milan și Inter au remizat în ultima întâlnire, 1-1. 

Ciprian Tătărușanu a fost marele protagonist al meciului, după ce și-a salvat echipa de la înfrângere. Portarul român, care a primit și cea mai mare notă din echipa lui AC Milan, a reușit să apere un penalty în fața lui Lautaro Martinez, după ce, inițial, Calhanoglu reușise să îl învingă de la punctul cu var. 

Goalkeeper-ul a vorbit la finalul meciului despre punctul obținut din meciul cu Inter. 

  • Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu: „L-am studiat cu atenție!” 

Despre penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez, Tătărușanu a dezvăluit că s-a pregătit intens pentru meciul cu rivala Inter, iar la penalty-uri știa că argentinianul va fi cel care va executa. 

„L-am studiat cu atenție pe Lautaro împreună cu staff-ul, știam că el este primul desemnat la executarea lor. În ceea ce îl privește pe Calhandoglu, îl cunoșteam bine deja, problema a fost că mă cunoștea și el pe mine”, a spus Tătărușanu pentru DAZN, citat de football-italia.

Relație bună cu 'rivalul' pe post

Portarul român a vorbit și despre prezența lui Maignan în tribune, sărbătorind penalty-ul pe care l-a salvat în fața lui Martinez alături de alți jucători, precum Alessio Romagnoli și Theo Hernandez. 

„Fac orice pentru a continua așa. Maignan a sărbătorit pentru că știe ce înseamnă pentru un portar să apere un penalty. Ne înțelegem foarte bine, de când a venit la Milan, am încercat să îl ajut să se acomodeze, în special pentru că vorbesc franceză.

A avut un start bun de sezon, apoi s-a accidentat, eu m-am antrenat întotdeauna din greu pentru a fi pregătit atunci când clubul are nevoie de mine, iar momentul a sosit”, a dezvăluit portarul român. 

VIDEO - Interviu cu Tătărușanu de la finalul meciului

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!