Tenis

„Fără Federer, nu existau Nadal și Djokovic.” Cum l-a ironizat Nick Kyrgios pe Grigor Dimitrov pentru stilul de joc

Nicholas Kyrgios îl vede pe Roger Federer drept cel mai bun tenismen din toate timpurile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 09:41
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 09:46

Dacă Nicholas Kyrgios nu era deja un personaj suficient de controversat în lumea tenisului, jucătorul australian a devenit gazdă a podcastului „Fără granițe”, oferindu-și astfel șansa de a contraria o bună parte a lumii tenisului, prin declarațiile pe care le face pe această platformă. 

În ultimul episod, Nick Kyrgios a afirmat că Novak Djokovic și Rafael Nadal nu ar fi devenit ceea ce sunt, în absența unui Roger Federer care să ridice ștacheta înaintea lor. În plus, nu a ratat șansa de a-l ironiza pe bulgarul Grigor Dimitrov pentru că încearcă să îi imite stilul tenismenului elvețian, Roger Federer.

Nick Kyrgios, către Grigor Dimitrov: „Omule, găsește-ți propriul stil de joc!”


„Pentru mine, Federer este Michael Jordan al tenisului. Ce a realizat pentru sport, a apropiat fanii, a atras copiii... Dintre cei trei, cred că pe Federer îl admiră cel mai mult tinerii. Per total, el este cel care a schimbat sportul. Şi retragerea lui va răni cel mai mult tenisul. Toți vom avea de suferit, inclusiv sponsorii. Fără Federer, nu existau Djokovic sau Nadal. 

Cel mai mare din toate timpurile? Azi zic Federer. Cel mai influent jucător care a jucat vreodată este Federer, mulți încearcă să îi copieze stilul de joc. În circuit sunt tipi ca Dimitrov care fac asta. Omule, găseşte-ţi propriul stil!”, a spus Nick Kyrgios, în cadrul podcast-ului „No Boundaries”, notează Gazeta Sporturilor

Nick Kyrgios este hotărât să participe la ediția 2021 a Openului Australian, dar susține un turneu fără jucători nevaccinați, întrucât ar fi incorect din punct de vedere moral, față de populația locală din zona Melbourne, Victoria, care a fost carantinată peste 300 de zile. 

Modifică setările cookies