Ion Tiriac Ion Tiriac regret Tenis ATP Tenis

FOTO Ion Țiriac își dezvăluie marea suferință, la bătrânețe: „Singurul regret e că nu mi-am putut face o familie adevărată.”

Ion Țiriac a afirmat că regretă faptul că nu și-a întemeiat o familie adevărată, netrăind viața omului de rând. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 08:53
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 09:06

La 82 de ani, Ion Țiriac este al treilea cel mai bogat român, dar privește în urmă și afirmă că are un singur mare regret, acela de a nu fi avut o familie adevărată. Ion Țiriac a fost căsătorit cu Erika Braedt, fostă handbalistă la Știința București, dar mariajul a ținut doar doi ani. În prezent, Ion Țiriac are trei copii din alte două relații. 

Întrebat ce i-ar transmite versiunii sale mai tinere, dacă ar avea ocazia, miliardarul român a spus următoarele: “Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Ion Țiriac: „Am încercat mereu să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta.”


Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul,” a declarat Ion Țiriac într-un interviu acordat revistei Porsche, potrivit Ziare.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!