GALERIE FOTO Ioana Țiriac, răsfățată de tatăl său. Cât costă bolidul spectaculos primit cadou de Crăciun de la Ion Țiriac

Ioana Tiriac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 16:54
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 17:07

Ioana Țiriac este răsfățata familiei, iar de Crăciun a primit un cadou pe măsură.

Tânăra de 24 de ani locuiește în Statele Unite, însă de sărbători urmează să vină în România, unde o așteaptă un cadou spectaculos, un bolid de fițe.

Aceasta a primit din partea tatălui său un autoturism Mercedes AMG GT, evaluat la peste 350.000 de euro, autoturism care în prezent se află la salonul auto deținut de afacerist. 

Surpriza a fost dezvăluită de către fratele ei, Ion Alexandru Țiriac, printr-o fotografie postată pe contul de Instagram. ”Crăciun fericit, dragă!”, a fost mesajul atașat de Ion Alexandru Țiriac, alături de un emoticon cu un cadou.

Ion Țiriac are doi copii cu ziarista Sophia Ayad - Ioana (24 de ani) și Karim (27 de ani). Ion Ion (44 de ani) provine dintr-o relație a omului de afaceri cu manechinul american Mikette von Issenberg.

În perioada 2019 – 2021, tânăra și-a ajutat mama în gestionarea afacerii pe care și-a deschis-o peste Ocean. Pool Club Monaco este un magazin de îmbrăcăminte glamour și de lux, deschis la Monaco și relocat la Miami în 2018.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!