Stiri

GALERIE FOTO Fiica lui Ion Țiriac, de o frumusețe răpitoare. Ioana are un fizic de model și este comparată cu celebra Megan Fox 

Ioana Țiriac (24 de ani) își impresionează admiratorii cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 12:02
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 12:25

Singura fiică a lui Ion Țiriac este studentă în Statele Unite, în Miami, dar petrece timp și în Monte Carlo, acolo unde își vizitează mama, pe egipteanca Sophie Ayad. Tânăra studiază Jurnalismul și Economia în Miami, iar în timpul liber îi place să călătorească. 

După ce s-a vopsit brunet, Ioana Țiriac a publicat mai multe imagini pe contul de Instagram, iar fanii nu au întârziat să o compare cu Megan Fox, celebra actriță. 

Ion Țiriac are doi copii cu ziarista Sophia Ayad - Ioana (24 de ani) și Karim (27 de ani). Ion Ion (44 de ani) provine dintr-o relație a omului de afaceri cu manechinul american Mikette von Issenberg.

Ioana Țiriac, afacere alături de mama ei 
 

În perioada 2019 – 2021, tânăra și-a ajutat mama în gestionarea afacerii pe care și-a deschis-o peste Ocean. Pool Club Monaco este un magazin de îmbrăcăminte glamour și de lux, deschis la Monaco și relocat la Miami în 2018.

„E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și stie ce vrea”, spunea Sophie Ayad despre fiica ei, într-un interviu acordat PROTV.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies