Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat om din România! Pe ce loc a ajuns și cine este noul lider

Ion Tiriac Stiri Turneele de tenis, mai rare decât caviarul! Miliardarul Ion Țiriac, speriat de banii care se învârt în ATP și WTA
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 13:13
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 13:19

Ion Țiriac nu mai este liderul topului Forbes din România.

Fostul tenisman a fost, mult timp, lider autoritar în clasamentul celor mai bogați români, însă a pierdut acest loc. În prezent, Țiriac ocupă locul trei în topul pentru anul 2021. Chiar și așa, averea lui a crescut de la 6 miliarde de lei, la 7.2 miliarde.

Primul loc este ocupat de Daniel Dines, care are o avere estimată la 22 de miliarde de lei. Pe locul doi se clasează frații Dragoș și Adrian Pavăl. Dines domină clar podiumul, după ce a recuperat un avans considerabil în ultimii ani.

Țiriac a povestit cum a uitat un Ferrari de lux în garaj, timp de 10 ani
 

”Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni.

Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la Munchen. După vreo zece ani, mă sună ăia: ‘Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?’ Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea”, a explicat Țiriac.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!