Ion Tiriac Jocurile Olimpice Tokyo Tenis "Nu se poate ca un brand ca Dinamo sa dispara!" Miliardarul Ion Tiriac, solutie pentru ca Dinamo sa scape de probleme financiare

Ion Tiriac a facut anuntul care prevesteste o Olimpiada neagra pentru Romania: nicio jucatoare de tenis nu va participa la Tokyo! "Nu pot sa le blamez, si nici sa le iau gatul!"

Ion Tiriac a anuntat in premiera ca Romania nu va avea niciun participant in competitiile olimpice de tenis de la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 16:01
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 16:05

Dupa ce presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu a anuntat in premiera absenta Simonei Halep la Jocurile Olimpice, Ion Tiriac a transmis ca Romania nu va avea nicio reprezentanta in turneul olimpic propriu-zis, programat pentru saptamana 24 iulie - 1 august. 

Dincolo de Simona Halep, Romania s-ar fi putut baza pe Sorana Cirstea si Patricia Tig, dar nicio jucatoare nu va face deplasarea la Tokyo, informeaza miliardarul roman. 

"Din cate stiu, la tenis, capitolul este inchis si niciuna dintre jucatoarele care s-au calificat, nu va participa. Nu pot sa le blamez si nici nu pot sa le iau gatul," a declarat Ion Tiriac pentru Digi

"Acest COVID ne-a speriat pe toti si pe buna dreptate. Toate fetele astea care nu merg, au fost in situatia urmatoare: hotel - turneu de tenis - nimeni imprejur. Joaca, fata, du-te si ia prosopul singura, lasa masca. Ai jucat meciul si du-te inapoi la hotel," a adaugat Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!