Invinse in decisivul de dublu, Mitu si Olaru au fost devastate. Andreea Mitu nu a putut vorbi din cauza lacrimilor: "Evolutia mea a dus la rezultatul acesta"

Autor: Sport.ro
Luni 08 Februarie 2016, 08:29

	Invinse in decisivul de dublu, Mitu si Olaru au fost devastate. Andreea Mitu nu a putut vorbi din cauza lacrimilor: "Evolutia mea a dus la rezultatul acesta"

Romania a pierdut cu 2-3 intalnirea impotriva Cehiei, din sferturile de finala ale Fed Cup. Dupa egalitate in urma meciurilor de simplu, duelul s-a decis la dublu, acolo unde Mitu si Olaru au pierdut in doua seturi impotriva Barborei Strycova si a "maratonistei" Pliskova.

Romania s-a oprit in sferturile de finala ale Fed Cup, dupa ce a fost invinsa, la Cluj, cu 2-3 de Cehia, detinatoarea en-titre a titlului.

Punctele Romaniei au fost aduse de Monica Niculescu (vs. Kvitova) si Simona Halep (impotriva aceleasi Kvitova), in timp ce Pliskova a obtinut doua victorii pentru Cehia. Astfel, duelul a mers la "prelungiri", acolo unde, din nefericire, Andreea Mitu si Raluca Olaru nu le-au putut tine piept Barborei Strycova si Karolinei Pliskova.

Aflata pe locul 104 WTA, Andreea Mitu, una dintre eroinele Romaniei din Canada, de la meciul de anul trecut, s-a zbatut alaturi de Raluca Olaru si in decisivul impotriva Cehiei, insa nu a putut aduce calificarea.

La final, Andreea Mitu nu a putut vorbi la conferinta de presa din cauza lacrimilor.

"Evolutia mea a dus la rezultatul acesta, deci se leaga. Emotiile sunt prea mari, nu pot sa vorbesc acum...poate cand ma linistesc o sa pot vorbi", a spus Andreea Mitu.

LIVE: Legea privind alocațiile copiilor, dezbătută de deputații din comisia de muncă
BRAT
Modifică setările cookies