Dominic Thiem Roland Garros 2019 Serena Williams Wimbledon 2019 Tenis

INCREDIBIL! Propunerea de campion pe care Dominic Thiem i-o face Serenei Williams dupa incidentul de la Roland Garros: "Poate se va intampla intr-o zi la Wimbledon!"

Dominic Thiem a uimit pe toata lumea cu declaratia facuta la revenirea in Austria dupa Roland Garros. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019, 18:17
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2019, 18:25

Dominic Thiem a invitat-o pe Serena sa participe impreuna in proba de dublu mixt dupa incidentul de la Roland Garros.

Dupa incidentul de la Roland Garros, in care Dominic Thiem a fost "gonit" de la conferinta de presa pentru ca Serena Williams nu a mai fost dispusa sa astepte, austriacul si-a cerut iertare la sosirea in Austria si i-a facut americancei o propunere inedita, a invitat-o sa participe impreuna in proba de dublu mixt a urmatorului turneu de Grand Slam, Wimbledon (1-14 iulie).

Ajuns in tara natala, Dominic a dat dovada de fair play inca o data, iar cand a fost intrebat despre incidentul de la conferinta de presa, el a spui ca-i pare rau pentru situatia creata. "Vreau sa clarific un lucru: Ce a reusit Serena in cariera ei este dincolo de imaginatia oricui. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, poate vom juca impreuna in proba de dublu mixt la Wimbledon intr-o zi", a declarat austriacul la sosirea in Austria.

 

Dominic Thiem vs. Serena Williams in conferinta de presa

 

Dupa ce Thiem a fost alungat de la conferinta de presa pentru ca jurnalistii sa vorbeasca cu Serena, austriacul si-a iesit din minti. "Nu mai sunt doar un junior! N-am inteles, sincer. Adica, ce dracu? Cred ca e o gluma. Trebuie sa plec din sala pentru ca vine ea (n.r. - Serena Williams)? Atunci plec si eu, nu mai stau", a spus Thiem la acel moment. Mai apoi, austriacul a revenit cu o noua reactie: "Inca nu am obtinut acele scuze din partea Serenei. Nu stiu daca a fost greseala ei sau a organizatorilor sau poate a fost o culpa impartita, dar a fost o situatie ciudata", a declarat Thiem.

Modifică setările cookies