Roland Garros Dominic Thiem Roland Garros 2019 Serena Williams Tenis

ROLAND GARROS 2019 | Dominic Thiem, facut praf intr-o emisiune TV din America: "Opreste-te din a fi idiot! Nimeni nu stie cine esti" Reactii dure dupa ce austriacul a criticat-o pe Serena Williams

Americanii au rabufnit dupa ce Serena Williams a fost aspru criticata pe retelele de socializare pentru episodul de la conferinta de presa cu Dominic Thiem.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2019, 13:32
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2019, 13:53

Americanii l-au facut praf pe Dominic Thiem dupa ce austriacul s-a plans ca a fost alungat din conferinta de presa pentru ca Serena Williams sa vorbeasca cu jurnalistii la Paris. El a spus ca americanca are o “personalitate rea”, fapt pentru care a fost aspru criticat in Statele Unite ale Americii, in cadrul emisiunii “The View”.

 

Dominic Thiem, facut praf in cadrul unei emisiuni din America

 

“In acest sfarsit de saptamana, Serena Williams a fost trimisa acasa de la Openul francez si a vrut sa-si sustina conferinta de presa cat mai repede cu putinta, a vrut sa scape mai repede de acolo pentru ca nu a castigat, eu o inteleg, m-as simti la fel. Asa ca organizatorii au pus capat conferintei de presa a lui Dominic Thiem mai devreme pentru a-i face loc Serenei Williams. Dar ce sa vezi, el nu a fost prea fericit dupa asta si a spus ca Serena are o personalitate rea… Asculta omule, nimeni nu stie cine esti, poate ca este mare si tare in lumea tenisului, dar este o stire uriasa ca ea a fost eliminata atat de devreme. Lumea vrea sa stie despre ea si eu chiar nu cred ca ea voia sa vorbeasca in acel moment cu oricine despre infrangere. Nu o invinui pe ea! Opreste-te din a fi idot si nu o invinui pe ea”, a spus in cadrul emisiunii legenda de la Hollywood, Whoopi Goldberg.

Mai apoi, Ana Navarro a intervenit si ea. “Nu a fost vina ei, nu a cerut ea ca el sa fie mutat. Ea a spus clar sa fie pusa in camera mai mica, doar sa scape mai repede de conferinta. Ei au decis sa-l mute pe el pentru a o lasa pe Regina sa vina si sa vorbeasca. Poate intr-o zi vei fi Regele tenisului, dar in acest moment, nu prea avem idee cine esti”, a spus ea. 

Singura care nu a fost de acord cu cele spuse anterior a fost Tara Setmayer, o comentatoare in domeniul politic. “Eu nu pot fi de acord cu voi. Adica, ascultati-ma, o plac pe Serena Williams, este o jucatoare fenomenala, a scris istorie, dar cred ca modul in care pierzi spune multe despre tine. Nu este prima data cand s-a comportat ca o diva cand pierde. Baiatul asta, Thiem, castigase, el a invins in meciul lui, cine a decis ca el sa fie mutat a luat clar o decizie proasta. Serena ar fi putut spune ca asteapta, insa stie clar cine e, dar poti alege sa pierzi cu demnitate.”

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!