Tenis

Incident grav la US Open. Jack Sock a lesinat in timpul meciului cu Bemelmans din cauza caldurii toropitoare, americanii se tem ca vremea poate pune probleme in continuare

Sportivii de la US Open au probleme din cauza temperaturilor foarte ridicate de la nivelul suprafetei de joc. Americanul Jack Sock a fost chiar nevoit sa se retraga, dupa ce a lesinat pur si simplu pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 11:48
Data actualizarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 12:00

Jack Sock, cap de serie numarul 28 la US Open, a lesinat in timpul meciului cu belgianul Ruben Bemelmans, fiind nevoit sa se retraga din competitie.

Sock, in varsta de doar 22 de ani, a cazut ca secerat in setul al patrulea al intalnirii, fiind apoi incapabil sa se miste. Medicii au intervenit repede si, spre usurarea celor prezenti, l-au facut pe american sa-si recapete cunostinta.

Cu toate acestea, sportivul a fost nevoit sa abandoneze, desi conducea meciul cu 2-1 la seturi.

Potrivit presei americane, la ora jocului, temperatura arata 33 de grade celsius si o umiditate de 40%. Cu toate acestea, la suprafata "betonului" aceasta se simte mult mai ridicata.

"Sa joc la US Open este cel mai mare si mai important moment al sezonului pentru mine, asa ca retragerea e o mare dezamagire pentru mine", a spus Sock la cateva ore dupa incident.

Califica tin urma abandonului lui Sock, Bemelmans va juca impotriva lui Stan Wawrinka, cap de serie numarul 5.

CITESTE SI

Modifică setările cookies