Ilie Năstase dezvăluie criteriul care stabilește numele celui mai bun tenismen din istorie: răspunsul e clar

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 13:45
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 13:44

Ilie Năstase știe cine va rămâne cel mai bun tenismen din istorie. 

Ilie Năstase este de părere că Novak Djokovic a reușit, în ediția 2023 a turneului de la Roland Garros, o performanță care nu va mai fi atinsă de nimeni, în tenisul mondial.

Primul număr 1 ATP crede că retragerea lui Rafael Nadal este iminentă, astfel că tenismenul iberic nu îl va putea ajunge din urmă pe jucătorul sârb, de 23 de ori campion în turneele de mare șlem.

Ilie Năstase: „Clasamentul ATP spune totul.”

  • Novak Djokovic este actualmente număr 1 ATP și, în același timp, cel mai longeviv lider din istoria clasamentului.

În plus, Năstase pune o relevanță deosebită asupra clasamentului ATP, care îl arată pe Novak Djokovic drept cel mai longeviv lider mondial, cu 389 de săptămâni petrecute în fruntea ierarhiei. 

„Clasamentul ATP spune totul. Mai mult de atât, sunt turneele de Grand Slam care se acumulează în decursul anilor. Cine a câștigat cele mai multe, ăla e cel mai bun. Dacă vrei să fii corect, iei turneele de Grand Slam, mereu a fost așa.

Djokovic are 23 acum și poate 24 acum, cu șansă. Nimeni nu o să mai reușească asta. Federer nu mai joacă, Nadal se va retrage, obosit și el, așa că...,” a spus Ilie Năstase, într-un interviu acordat Digisport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!