„Se tergiversează pentru că e româncă!” Ilie Năstase, declarație tăioasă despre situația Simonei Halep

Ilie Năstase Simona Halep Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 10:25
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 10:43

Ilie Năstase s-a pronunțat despre amânările repetate din procesul Simonei Halep. 

Ilie Năstase (76 de ani) crede că amânările repetate ale audierii Simonei Halep sunt incorecte. Tergiversat de patru ori de Agenția Internațională a Integrității în Tenis, cazul jucătoarei din România speră să găsească un prim pas spre rezolvare la finalul lunii iunie.

Întrebat despre situația în care se regăsește dubla campioană de Grand Slam din țara noastră, Ilie Năstase a afirmat că naționalitatea română joacă un rol în complexitatea cazului. 

Ilie Năstase: „Simona trebuie să stea la mâna unora care decid și care nu sunt prea corecți.”

„Simona? Nu știu, e complicată situația ei. Cum spunea și domnul Țiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungești, cu atât o să aștepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou.

Se tergiversează pentru că e româncă! Când mi-au spus că sunt rasist, am terminat în trei zile subiectul, pentru că ne-am dus peste ei. Așa trebuia să se facă și în acest caz, dar acum e prea târziu. Simona trebuie să stea la mână unora care decid și care nu sunt prea corecți.

Știu niște jucătoare de tenis din alte țări care au fost prinse și nu s-a făcut absolut nimic. S-a spus la nivelul conducerii că, dacă se dau numele astea, sponsorii pleacă și nu vor mai exista turnee WTA. Ăsta a fost răspunsul,” a spus Ilie Năstase pentru Digisport

Ilie Năstase a făcut una dintre declarațiile anului

Fostul tenismen român a apreciat că, în sportul mondial, există doar doi campioni, recomandându-se pe sine însuși, alături de legendarul fotbalist brazilian, Pelé

„În sport există doar doi campioni: eu și Pelé,” a apreciat Ilie „Nasty” Năstase, într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!