Tenis

Halep l-a scos din minti pe Darren Cahill! "Tot repeta greseli. A fost nevoie sa fiu mai dur." Ce l-a deranjat pe antrenor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Noiembrie 2019, 08:39
Data actualizarii: Marti 05 Noiembrie 2019, 08:44

Simona Halep a fost invinsa in ultimul meci din grupa de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova. Romanca a pierdut in trei seturi cu scorul 6-0, 2-6, 6-4. In timpul partidei, Darren Cahill a avut o interventie in care a reactionat mai dur ca de obicei asupra jucatoarei. 

Antrenorul a fost deranjat de greselile repetate ale Simonei Halep:

"Uita-te la mine! Ai fost facuta de rusine pe teren in ultimele trei game-uri! Nu poti castiga acest meci daca o faci ca in ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decat am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie sa faci in continuare! Daca faci ce trebuie, vei castiga!", a spus Darren Cahill la interventia din setul decisiv al meciului.

Darren Cahill: "A fost nevoie sa fiu mai dur"

Antrenorul a venit si cu o explicatie a celor intamplate in timpul partidei si spune ca a fost nevoit sa ii atraga atentia Simonei pentru a o reintroduce in joc:

"Acela a fost comportamentul ei din acele trei game-uri. Tot repeta greseli. Putea sa continue asa sau sa schimbe. Am incercat sfaturi tactice in trecut in momente asemanatoare si nu au dat roade. Acum am incercat ceva diferit si a fost nevoie sa fiu mai dur. Aveam nevoie sa-i atrag atentia. Nu ma refeream la ea ca persoana, ci la comportamentul ei in acele trei game-uri.

Cred ca as face din nou la fel daca ar fi nevoie. Nu este ceva care sa-ti placa, dar daca vreau sa-mi fac treaba cum trebuie, voi fi nevoit sa o fac. Treaba mea este sa-i ofer jucatoarei cele mai bune solutii pentru a castiga. Nu uitati ca este romanca si engleza nu este limba ei principal", a spus Cahill la emisiunea SEN Breakfast.

Modifică setările cookies