VIDEO EXCLUSIV Ambasador Transylvania Open, Ilie Dumitrescu simte absența Simonei Halep: „Pentru mine, rămâne numărul unu mondial” 

Transylvania Open 2023 Ilie Dumitrescu Simona Halep Turneu WTA Cluj-Napoca Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 09:44
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 09:43

Ilie Dumitrescu crede în continuare în nevinovăția Simonei Halep. 

Ilie Dumitrescu a vizitat Cluj-Napoca, cu ocazia ediției 2023 a Openului Transilvaniei.

Ambasador al turneului WTA 250 din țara noastră, fostul internațional român și-ar fi dorit să vadă o semifinală 100% românească, între Gabriela Ruse și Ana Bogdan, însă desfășurarea ultimelor zile de turneu a fost favorabilă germancei Tamara Korpatsch.

Ilie Dumitrescu: „Simt lipsa Simonei și cred în continuare în nevinovăția ei.”

Vorbind despre tenisul românesc feminin, Ilie Dumitrescu a apreciat importanța acestui eveniment, dar nu a uitat-o pe Simona Halep, a cărei lipsă o simte, după cum a afirmat într-un interviu acordat PRO TV și PRO Arena. 

„Simt lipsa Simonei. Pentru mine, a rămas și rămâne numărul unu mondial, cea mai importantă jucătoare de tenis din România și în continuare cred în nevinovăția ei,” a declarat Ilie Dumitrescu despre Simona Halep. 

Andrei Pavel (49 de ani) a vorbit despre concetățeana sa, cea mai bună jucătoare din istoria tenisului românesc, Simona Halep.

În direct în emisiunea Tenis Club, de la Pro Arena, „Cneazul” și-a exprimat opinia cu privire la situația delicată a dublei campioane de Grand Slam din țara noastră, suspendată pentru patru ani din tenisul profesionist. 

„Așa ar fi trebuit să fie” Ce a spus Andrei Pavel despre situația actuală a Simonei Halep 

„Ce poți să spui? E super trist ce se întâmplă și e de neînțeles.

Toate lucrurile care se întâmplă în jurul acestui caz... mă așteptam să îi dea un an de zile suspendare, după ce au găsit acea substanță, iar acum ar fi jucat. Așa ar fi trebuit să fie.

Cu suspendarea asta de patru ani, chiar nu mai înțelegi nimic și sper să se rezolve cât mai repede. Nu ai informații de care să te legi. Întâi aștepți foarte mult verdictul, iar după aceea îți dau cu lopata în cap. E incredibil de trist. 

Eu sper ca Simona Halep să revină pe terenul de tenis și să își termine cariera cum merită, nu în felul acesta. Când aud și pe social media, pe Instagram sau Twitter, Serena să spună asemenea lucruri... nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă. Când vezi luptele astea online, care nu au niciun rost în sport, e păcat,” a declarat Andrei Pavel despre Simona Halep, în emisiunea Tenis Club. 

Anchetată pentru dopaj cu Roxadustat, Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de tenis din data de 29 august 2022. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!