FABULOS! Simulatorul care arata ca Serena Williams ar castiga cu 9 din 10 jucatori de la MASCULIN! Singurul barbat care poate s-o invinga!

FABULOS! Simulatorul care arata ca Serena Williams ar castiga cu 9 din 10 jucatori de la MASCULIN! Singurul barbat care poate s-o invinga!

Serena Williams ar castiga la tenis cu 9 din primii 10 jucatori din circuitul ATP, a simulat un calculator. 

Big Data Tennis a pus-o pe Serena Williams fata in fata cu primii 10 favoriti de anul acesta de la Indian Wells. Rezultatele sunt surprinzatoare: Serena, numarul 10 in WTA in acest moment, ar castigat cu toti, mai putin cu Nishikori, insa ar fi o lupta stransa!

Big Data Tennis sustine ca are platoforma cea mai precisa de predictii in tenis si a calculat ca Serena Williams ar castiga cu numarul 1 mondial Novak Djokovic, Rafa Nadal, Sasha Zverev, Roger Federer, Kevin Anderson, Dominic Thiem, John Isnver, Stefanos Tsitsipas si Marin Cilic.

"Cifrele nu mint",
spune Matthew Newell, cel care detine Big Data Tennis. "Uita tot ce crezi ca stiai despre tenis. Daca Serena, una din cele mai mari jucatoare si sportive din istorie, ar juca cu orice jucator din top 10 masculin de azi, ar castiga cu toti, mai putin cu Kei. Pe unii cu greu, pe altii chiar cu usurinta", a spus Newell.

Softul a calculat ca stilul de atac al Serenei ar intampina dificultati cu modul in care se apa Nishikori.

Sansele de victorie ale Serenei Williams contra barbatilor

Thiem - 53.65%
Federer - 62.51%
Isner - 62.51%
Čilić - 73.09%
Djokovic - 73.72%
A. Zverev - 77.33%
Nadal - 79.81%
Tsitsipas - 86.66%
Anderson - 89.66%
Nishikori - avantaj 50.66% sanse de victorie cu Serena.

Big Data Tennis sustine ca are un model de predictie in tenis de peste 80% la peste 600.000 de meciuri! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies