Eugenie Bouchard revenire Eugenie Bouchard accidentare Tenis ITF Tenis

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard a jucat primul meci oficial după un an și cinci luni: cum s-a descurcat jucătoarea canadiană

Eugenie Bouchard a revenit cu victorie în proba de dublu, dar a pierdut primul meci de simplu jucat după o pauză de un an și cinci luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 14:11
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 14:02

Eugenie Bouchard (28 de ani), fără poziție în clasamentul WTA, a jucat primele meciuri oficiale de tenis după o pauză de 17 luni. Sportiva canadiană și-a bifat revenirea în tenisul mondial cu ocazia turneului ITF de la Vancouver.

În proba de dublu, Bouchard a revenit cu victorie, făcând pereche de succes cu Kayla Cross pentru a le învinge pe Lucia Bronzetti și Elisabetta Cocciaretto, scor 6-1, 6-7 (3), 10-4.

Eugenie Bouchard nu mai jucase niciun meci oficial din 17 martie 2021

În proba de simplu însă Eugenie Bouchard a fost depășită de olandeza Arianne Hartono (166 WTA), scor 6-2, 6-2, după 72 de minute trecute de la primul schimb de mingi. 

„Așteptările sunt scăzute, chiar la pământ. Acțiunile și standardele mele sunt înalte, dar în termeni de rezultate, nu știm la ce să ne așteptăm. Nu a mai trebuit să revin niciodată după o operație, nu am avut vreodată o accidentare atât de serioasă. Pentru mine, e punctul zero,” a declarat Eugenie Bouchard înaintea turneului de la Vancouver, notează CP24

Operată la umărul drept în urma unei rupturi musculare, Eugenie Bouchard a revenit la antrenamente în decembrie 2021, încheind o pauză de 8 luni, în care nu a atins racheta de tenis. 

Între timp, Eugenie Bouchard a devenit mare urmăritoare a lumii fascinante din Formula 1. Fosta finalistă a turneului de la Wimbledon a semnat o apariție impresionantă în Marele Premiu al Canadei, atrăgând multe priviri din partea fanilor.

Modifică setările cookies