Holger Rune Casper Ruud Roland Garros 2023 Tenis

Danezului antrenat de Mouratoglou i s-a arătat ușa la Roland Garros. Ce i s-a întâmplat lui Rune

Holger Rune, învins categoric de Casper Ruud, în sferturile de finală ale Roland Garros 2023. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 16:52
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 17:05

Duelul scandinav din sferturile de finală ale întrecerii de la Roland Garros s-a încheiat cu o victorie clară în favoarea finalistului din ediția anterioară, norvegianul Casper Ruud (4 ATP). 

Acesta a trecut în patru seturi de Holger Rune (6 ATP), din Danemarca, scor 6-1, 6-2, 3-6, 6-3, în mai puțin de 3 ore de joc.

Holger Rune, învins categoric de Casper Ruud, în sferturile Roland Garros 2023

Câștigătoarea Wimbledon 2013, Marion Bartoli a dezvăluit că a fost surprinsă de cearcănele pe care le-a văzut pe figura tânărului jucător danez, în timpul meciului jucat cu Ruud. 

„Când Rune a trecut foarte aproape de mine, în drum spre a-și lua prosopul, m-a frapat un lucru: cearcănele pe care le avea, avea ochii încercănați complet.

A fost extrem de greu să pornesacă motoarele în această seară, dar trebuie totuși să-i subliniem curajul în setul al 3-lea , a reușit să își ridice mult nivelul deși era limpede că nu e în cea mai bună stare de joc. În seara asta, Rune a plătit pentru acea luptă uriașă împotriva lui Cerundolo.

Dar asta nu înseamnă că Ruud nu a produs un tenis de calitate, a fost în permanență sigur pe loviturile sale și a evoluat constant la un nivel ridicat", a dezvăluit Marion Bartoli, citată de welovetennis.fr.

Dar Holger Rune nu a pus rezultatul pe seama oboselii, în ciuda faptului că a jucat meci de cinci seturi în turul anterior, în meciul cu Francisco Cerundolo.

„În niciun caz, am fost bine fizic. Fără scuze. Pur și simplu nu am jucat la nivelul meu. E greu, dar uneori e așa, și trebuie să înveți din asta pentru a reveni mai puternic. Mai avem un Grand Slam după colț. Sper că voi fi mai puternic acolo.

Mă bucur că sezonul pe zgură s-a încheiat și sunt gata să merg mai departe, așa că acum mă voi concentra doar pe ce am de făcut pe iarbă", a explicat tânărul de 20 de ani, după înfrângerea cu Ruud, conform Eurosport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!