GALERIE FOTO Departe de Halep, în continuare aproape de Rune. Ce spune tânărul danez despre Mouratoglou

Patrick Mouratoglou Holger Rune Simona Halep Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 16 Mai 2023, 12:07
Data actualizarii: Marti 16 Mai 2023, 12:06

Holger Rune se bucură în continuare de intervențiile bine sincronizate ale antrenorului Patrick Mouratoglou. 

Chiar dacă antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a anunțat public că va renunța la colaborarea strânsă cu danezul Holger Rune, înțelegerea sa cu tenismenul scandinav rămâne deschisă. 

În continuare membru al Academiei Mouratoglou, Holger Rune a dezvăluit că antrenorul francez cu origini grecești i-a fost alături în perioada recentă, premergătoare turneului de la Roland Garros.

Holger Rune: „Mouratoglou este prezent oricând am nevoie de ajutorul lui.”

„Încă fac parte din academia sa și este prezent, oricând am nevoie de ajutorul lui. A fost aici săptămâna aceasta alături de mine, de preparatorul meu fizic, de mama mea și de analistul meu. Sunt foarte mulțumit de echipa mea, e perfectă,” a punctat Rune pentru Punto de break.

Stabilindu-și obiectivul pentru actuala stagiune, Holger Rune a precizat că se simte pregătit să lupte pentru primul său titlu de Grand Slam. 

„Obiectivul meu în acest an este să câștig un Grand Slam. Am câștigat deja Mastersul 1000 de la Paris și simt că următorul pas e un turneu de mare șlem. Știu că nu e ușor și s-ar putea să nu se întâmple, dar voi lupta 100% pentru asta. Mă simt bine fizic și mintal, abia aștept să urmăresc această performanță în acest an,” a completat Rune. 


„Pozitiv e pozitiv, dar atât de tâmpit nu e nimeni” Ion Țiriac se întreabă cine o va despăgubi pe Halep, dacă va fi nevinovată

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!