Cum a reacționat Carlos Martinez după primul meci al Simonei Halep

Simona Halep Carlos Martinez WTA Tenis Simona Halep / Foto: Imago
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 18:52
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 18:55

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa în primul meci de la revenirea în circuitul WTA: 6-1, 4-6, 3-6. 

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, a împărtășit experiența sa privind primul meci al Simonei de la revenirea în circuitul WTA.

Martinez a mărturisit că a observat partida de acasă alături de soția și fiicele sale și că a rămas plăcut surprins de evoluția Simonei în acea partidă. Deși Halep nu mai jucase niciun set înainte de turneu și nu s-a antrenat în ultimele luni, Martinez a remarcat că ea a arătat o formă foarte bună pe teren.

  • Simona Halep la Miami / Foto: Imago

”L-am văzut pe tot, de acasă, alături de familie, alături de soția și fiicele mele. Am rămas impresionat. Știam că nu jucase niciun set înaintea turneului, că nu s-a antrenat în ultimele luni." a declarat Carlos Martinez, potrivit DigiSport.

Martinez: "A fost o surpriză să văd cum a evoluat în acel meci"

Martinez a adăugat că Halep a prestat un joc foarte bun și în setul al doilea și că a avut ocazia să își mărească avantajul pe tabelă, ceea ce l-ar fi încântat. Cu toate acestea, oboseala acumulată și lipsa de meciuri timp de aproape doi ani au contat în final, iar Halep a pierdut partida.

"A fost o surpriză să văd cum a evoluat în acel meci. E păcat că a pierdut, pentru că a condus până la începutul setului 2.

A avut o ocazie să își majoreze avantajul pe tabelă, a fost plăcut să o revăd pe teren.

Am revăzut multe lucruri bune, mi-a adus aminte de versiunea ei bună, dar totuși, nu mai jucase de aproape doi ani.

Asta a contat mult până la final. A apărut oboseala. Una peste alta, am fost fericit să o revăd pe teren" a concis spaniolul.

Simona Halep: "Îmi place, îl respect și îl admir"

În replică, Simona Halep a menționat că Martinez a ajutat-o să facă schimbări în jocul ei și să-și redescopere ritmul, exprimându-și respectul și admirația pentru munca depusă de antrenor.

”Acum se formează încrederea, acum redescopăr ritmul jocurilor, meciurilor, antrenamentelor grele, m-am antrenat destul de mult, dar nu cu aceeași motivație.

Îmi place, îl respect și îl admir pentru munca pe care o face în continuare”,  a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!